15
ELO
17.45
Miehet, Harjoitusottelu

LeKi - Pälkäneen Luja-Lukko  

Hakkarin liikuntahalli

Ennakko: LeKi-Pälkäneen Luja-Lukko harjoituspeli

Mitä: kauden 2018-19 ensimmäinen harjoituspeli LeKi-Pälkäneen Luja-Lukko

Missä: Hakkarin liikuntahalli

Milloin: keskiviikkona 15.8.2018 klo. 17.45

Taas se alkaa! Nimittäin lentopallo-ottelut Hakkarin urheilupyhätössä. Vastassa on viime kauden avauspelistä tuttu Pälkäneen Luja-Lukko, joka pelaa tulevalla kaudella 2-sarjaa. Ottelu on tarkoitus aloittaa noin klo. 17.45, mutta aika voi muuttua riippuen kuinka joukkueet saavat lämmön päälle. Kello 17 päästään saliin.

LeKi on harjoitellut heinäkuun lopusta asti, ja nyt on käynnissä kolmas treeniviikko. Pälkäne-peli aloittaa pre seasonin harjoituspelit, joka valmistaa joukkueen 15.9. eli tasan kuukauden päästä alkavaan 1-sarjaan.

LeKin joukkue on uusiutunut viime kaudesta jonkin verran, etenkin yleispelaajapuolella on uusia pelimiehiä. Pälkäne-pelissä eivät kaikki ringin pelaajat ole vielä mukana. LeKi-debyyttinsä tulevat tekemään ainakin Jyri Niemi, Tuomas Siirilä, Teemu Koivunen ja Kasper Pennanen, elleivät sairaudet tai loukkaantumiset muuta viime hetkellä suunnitelmia.

LeKin kanssa ovat harjoitelleet farmijoukkue Jyryn passarit Jonne Haavisto ja Saku Tuomivaara. Haavisto on vanha tuttu ja Tuomivaara erittäin lupaava nuori pelimies. Myös kokeneempi yllätysnimi nähdään LeKin passariosastolla keskiviikkona.

Luja-Lukon joukkue on hyvin pysynyt kasassa viime kaudesta. Viime kaudella sekä LeKissä että Lukossa farmissa pelannut Tomi Perkiö on LeKi-paidassa keskiviikkona. Luja-Lukolta löytyy paljon nuoria ja taitavia pelaajia, kuten Akseli Viitala, Ville Järnvall ja Joni Sokka.

Ottelusta tulee varmasti niin sanotusti klassinen harjoituspeli, etenkin kun se on molemmille kauden ensimmäinen. Pelipaikkoja ja rotaatioita kokeillaan ja kierrätetään, ja yhteispelin ensimmäisiä säveliä haetaan.

Tule paikalle aistimaan tunnelmaa!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista