15
ELO
17.45
Miehet, Harjoitusottelu

LeKi - Pälkäneen Luja-Lukko  

Hakkarin liikuntahalli

LeKi aloitti harkkapelit voitolla Pälkäneestä

LeKi aloitti harjoituspelit Hakkarissa Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan. Ottelu päättyi LeKin 5-0 (25-19, 25-15, 25-21 25-18, 28-26) voittoon.

LeKillä pelasivat passareina Jonne Haavisto ja Saku Tuomivaara, yleispelaajina Sauli Silpo, Tomi Perkiö ja Kasper Pennanen, hakkurina Anssi Vesanen, keskipelaajina Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja OP Palomäki ja liberona Jyri Niemi.

LeKi lähti peliin seitsikolla Haavisto, Kruuda, Koivunen, Vesanen, Silpo, Perkiö ja Niemi. Jokainen pelaaja sai pelata useamman erän. Koivunen kokeili hakkurin tonttia, Perkiö pelasi muutaman erän Pälkäneen puolella ja ensimmäistä kertaa LeKin mukana ollut Pennanen sai ensi kosketuksensa uusiin miehiin. Jyryn passarina pelaava Tuomivaara pelasi myös useamman erän lupaavin ottein. Pälkäneen puolella pelasi LeKin sopimuspelaaja Niilo Nurmi.

LeKi ja Luja-Lukko kokeilivat joka erässä hieman erilaisia kokoonpanoja, ja pelissä oli ensimmäiselle harjoituspelille tyypillisiä virheitä ja hakemista. Myös positiivisia signaaleita tuli paljon. LeKi-debyyttinsä tekivät Tuomivaara, Koivunen, Niemi ja Pennanen.

Luja-Lukko antoi hyvän ja laadukkaan vastuksen. Pälkäneläiset pelasivat ensi kertaa uuden valmentajansa Heikki Kososen johdolla, ja saivat myös omille uusille miehilleen peliaikaa. Etenkin pälkäneläisten vahvat syötöt ja käsistälyönnit saivat lekiläiset ajoittain vaikeuksiin. Ottelu kiinnosti myös paikallista lentopalloyleisöä, paikalla oli 30 kiinnostunutta seuraajaa.

LeKin harjoituskausi jatkuu ensi viikon keskiviikkona. Silloin Hakkariin saapuu Akaa-Volley. Peli alkaa kello 17.45.

Pelaaja-asioista: Tällä hetkellä Joni Siermalan työtilanne siviilipuolella on sellainen, että se ei mahdollista pelaamista ja harjoittelua. Jonin tilannetta seuraillaan kauden edetessä, onko paluu joukkueeseen mahdollista. OP Palomäki treenaa LeKin mukana ehtimisens mukaan. Saku Tuomivaara ja Jonne Haavisto ovat treenanneet LeKin mukana passareina Jyryn pelaajina, ja farmisopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen kauden aikana. Heidän tilanne ja tarve katsotaan aina pelikohtaisesti.

Kuvia Luja-Lukko-pelistä. LeKi pelasi punaisissa harjoituspaidoissa, mutta tulevan kauden peliasun väritys ei sentään mene punaisen puolelle.


Kuvat: Antti Raunio

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista