22
ELO
17.45
Miehet, Harjoitusottelu

LeKi - Akaa-Volley  

Hakkarin liikuntahalli

Ennakko: LeKi-Akaa (harjoituspeli)

Kauden toinen harjoituspeli on toiseen liigakauteensa valmistautuvaa Akaa-Volleyta vastaan. Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa kello 17.45. Peliin myydään lippuja, hintaan 5/3 € (runkosarjassa peruslippu 7 €).

Luvassa on varsin mielenkiintoinen mittelö. Akaalle kyseessä on kauden ensimmäinen peli, ja viimeisimmät vahvistukset saapuivat muutama päivä sitten Suomeen. Akaalaiset saavat kuitenkin parhaan nippunsa paikalle, kun kaikki uudet miehet ovat mukana.

LeKi saa jalkeille myös kasan uusia pelimiehiä. Tuomas Siirilä tekee LeKi-debyytin ja Kasimir Luostarinen on liittynyt joukkueen harjoitteluvahvuuteen opiskeluiden alkaessa. Teemu Koivunen pelasi vielä viime kaudella Akaan paidassa liigaa. Kasper Pennanen, Jyri Niemi ja muut uudet pääsevät ensi kertaa pelaamaan kunnolla Hakkarin yleisölle! Eikä tule unohtaa kokenutta kaartia Sauli Silpon johdolla, ja nuori Tomi Perkiö on ottanut isoja kehitysaskelia kesällä.

Akaan ulkomaalaisvahvistukset ovat keskitorjuja Shonani Hepburn (Bahama) ja yleispelaaja Enderwin Herrera (Venezuela). Herrera on tuttu mies eri joukkueista Suomessa, Hepburn uusi tuttavuus. Muita uusia pelaajia on passari Ville Juntura, yleispelaajat Miikka Lemola ja Ville Heiskanen ja keskitorjujat Aatu Pöllänen ja Panu Pitkänen. Päätähtenä on takaisin hakkuriksi siritynyt Joni Mikkonen. Peli on uuden päävalmentaja Oliver Lüütseppin ensimmäinen Akaan käskijänä.

Luvassa on varmasti erilaisia kokeiluja pelipaikoilla ja kuusikoissa, ja molemmat hakevat pelituntumaa ja -rytmiä kohti sarjakautta. Joukkueet kohtasivat myös vuosi sitten harjoituspelissä, jolloin Akaa oli parempi.

Seuraa heitä
LeKi: Tuomas Siirilä. Ensimmäinen LeKi-peli, kun ei päässyt viikko sitten Pälkäne-peliin. Mielenkiintoista nähdä yhteistyö tutun passari Luostarisen kanssa. Esittänyt harjoituksissa räväköitä otteita.
Akaa: Shonani Hepburn. Pitkä ja kimmoisa bahamalainen keskitorjuja korvaa isoja Scott Siwickin saappaita. Mielenkiintoinen tuttavuus, joka varmasti tekee näyttäviä suorituksia ja paha pideltävä Kisan keskareille.

Joukkueiden kokoonpanot

LeKi
Akaa-Volley

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista