22
ELO
17.45
Miehet, Harjoitusottelu

LeKi - Akaa-Volley  

Hakkarin liikuntahalli

LeKi haastoi Akaan ja voitti kaksi erää

LeKi kohtasi keskiviikkona 22. elokuuta Akaa-Volleyn harjoituspelissä Hakkarissa. Mielenkiintoinen paikalliskohtaaminen oli saanut väkeä mukavasti liikkeelle, yleisömäärä oli 147. Pelissä pelattiin viisi erää, josta viimeinen 15 pisteeseen. Peli päättyi Akaa-Volleylle 3-2 (22-25, 25-20, 25-21, 25-23, 13-15).

LeKi pelasi kaiken kaikkiaan todella positiivisesti, uudet miehet saivat runsaasti peliaikaa ja samalla saatiin kovuuttaa liigaporukkaa vastaan. Avauserän voitto oli kova työnäyte. Akaa pelasi ensimmäistä kertaa uudella miehityksellään uuden valmentajan alaisuudessa. Akaalaiset näyttivät vahvuutensa lopulta joka osa-alueella, ja oli vahva laitahyökkäyksissä ja ratkaisevilla hetkillä syöttöruudussa.

LeKi lähti peliin seitsikolla Luostarinen (p), Silpo (h), Siirilä ja Pennanen (yp), Kruuda ja Koivunen (kt) ja Niemi (lib). Anssi Vesanen ja Jukka Lehti puuttuivat LeKiltä.

Akaa oli mukana 13 pelaajalla, mukana ei-sopimuspelaajian olivat Sakari Liehu ja Valtter Pennanen, LeKin Pennasen veli. Akaan seitsikko oli Juntura (p), Mikkonen (h), Herrera ja Heiskanen (yp), Hepburn ja Pitkänen (kt) ja Köykkä (lib).

Avauserässä LeKi oli jatkuvasti hieman niskan päällä, ja lopussa pinna piti. Seuraavissa erissä Kisa sai koko ajan enemmän pisteitä. Viidenteen erään molemmat muokkasivat enemmän kokoonpanojaan, ja LeKi nousi takaa erävoittoon.

LeKiltä peliaikaa saivat myös Tomi Perkiö ja Teemu Uusitalo (kolmannessa eräsä kentäle) ja Jonne Haavisto (viides erä). Akaalta pelasivat Aatu Pöllänen, Teemu ja Mikko Kuusela, Miikka Lemola, Pennanen ja Liehu.

Etenkin nuoret Pennanen ja Siirilä pelasivat edukseen, Siirilä pelasi kolme erää hakkurina upeasti. Kisa esitti myös kovaa puolustus- ja taistelupeliä. Eroa tuli muun muassa Akaan laitatemmossa, johon LeKi ei pystynyt vastaamaan.

– Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin. Sain paljon infoa pelistä ja pelaajistamme. Tämä taso tietää hyvää sarjakautta varten, LeKin päävalmentaja Tapani Nyström tuumi.

Parhain palkittiin LeKin Kasper Pennanen ja Akaan Ville Juntura.

Kisan pre season jatkuu jo lauantaina, kun Hakkarissa pelataan neljän joukkueen turnaus. Pelit alkavat klo. 10. Kisa kohtaa AitRin, Iskun ja TuTon.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista