Liikuntaleiri

ILMOITTAUDU VUODEN 2019 LIIKUNTALEIRILLE JO NYT TÄÄLTÄ

Ilmoittaudu nopeasti ja varaa paikkasi, leirillä paikkoja rajoitetusti. Erikoissuuren suosion kohdalla paikkamäärää voidaan nostaa.

VUODEN 2018 LEIRIVIDEOLTA VOIT FIILISTELLÄ TAPAHTUMIA JA ALEMPAA LUKEA TIETOA VUODEN 2019 LEIRISTÄ JA OHJELMASTA!


Lempäälän Kisan Liikuntaleiri on perinteinen kesän huippuhetki! Kesäloman ensimmäiselle viikolle ajoittuva leiri on paketti huisin hauskaa liikuntaa, yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä Hakkarin upeissa olosuhteissa.

Kesän 2019 leirillä vietetään muun muassa seikkailupäivää, rantapäivää, lajipäivää, olympialaisia ja Ideapark-päivää, jolloin ollaan Ideapark Sportissa ja päättäjäiset Zones by Särkänniemessä!

Lajikavalkadissa ovat tutut jalkapallo, koripallo, uinti, suunnistus, lentopallo, salibandy, voimistelu, uinti, frisbeegolf, pelit ja leikit. Myös erilaisia ja eksoottisempia lajeja yritetään saada mukaan. LeKi pidättää oikeudet lajimuutoksiin.

Päiväleirin lisäksi voi valita myös yöleirimahdolliisuuden. Yöpyjille tarjotaan päivällinen, iltapala, aamupala, iltaohjelmaa ja majoitus Hakkarin Viipale-koululla. ltaohjelmaan yöpyjille mahtuu fribailua, leffailtaa, pelejä ja leikkejä, rentoutumista, kivaa yhdessäoloa.

Päiväleirin hinta on 160 €, yöieirin hinta puolestaan 230 €. Päiväleiriläisillä on myös mahdollisuus aamupalaan joka aamu (ei maanantai) klo. 8 alkaen 25 € hinnalla.

Ohjaajina nähdään monia tuttuja edellisiltä vuosilta sekä myös uusia tuttavuuksia.

Tervetuloa kaikki mukaan kesän huipuimmalle leirille!

Vuoden 2019 tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä leirin alkua, mutta ilmoittautua voi jo nyt!   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat