Cheerleadingin kilpailullisempi ryhmä

HIIHTOLOMAVIIKON YMPÄRILLÄ ERILAISET HARJOITUSVUOROT

Cheerleadingilla lomakerta on jo hiihtolomaviikkoa edeltävän viikonlopun sunnuntai, eli su 24.2. on lomaa. Hiihtolomaviikon päättävä sunnuntai eli 3.3. on taas normaalisti harjoitukset. Muutos johtuu ohjaajalle paremmin sopivasta aikataulusta. Sama muutos oli jo syysloman kohdalla. Keskiviikon cheerleading-vuoro hiihtolomalla on lomaa kuten muilla ryhmillä. Hiihtolomaviikon jälkeen eli 4.3. alkavalla viikolla kaikilla ryhmillä jatkuu kevät taas normaalisti.

-------------------------------------------------------------------------------------

Supersuosittu cheerleading saa jatkoa Lempäälässä myös keväällä 2019!

Kilpailullisempi ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Sunnuntaisin harjoitukset ovat Ideapark Sportin kamppailusalissa kello 13-14. Keskiviikkoisin harjoitukset ovat Moision liikuntahallissa kello 16-17.

Ryhmää vetää Tampereen Pyrinnön osaava vetäjä.

Kilpailullisempi ryhmä on tämän vuoden pilottiryhmä LeKillä, ja se aloitti toimintansa syyskaudella. Tarkoitus ei ole olla todellinen kilparyhmä, vaan tarjota toinen viikkoharjoitus innokkaimmille. Kevätkaudella on tarkoitus etsiä ryhmälle mahdollisuuksien puitteissa kisoja/esiintymisiä, mutta tässä kohtaa ei voida vielä varmistaa mitään

Kevään 2019 toiminta alkaa 13.1 ja kestää 12.5. asti. Pyhäpäivinä eikä hiihtolomaviikolla ei ole harjoituksia.

Varusteiksi cheerleadingiin tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapulllo.

VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN KEVÄTKAUDELLE

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMAAN!   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat